Kuivien silmien hoito

Kuivasilmäisyys on varsin yleinen vaiva. Kuivasilmäisyyttä voi kuitenkin ehkäistä ja hoitaa alta löytyvillä silmätipoilla ja muilla silmän hoitotuotteilla.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Kärsitkö sinäkin kuivasilmäisyydestä? Monet ihmiset kärsivät kuivista, polttelevista tai kutiavista silmistä. Siihen on onneksi olemassa toimivaksi todettuja ratkaisuja.

Mistä tunnistan kuivien silmien oireet? Silmien kuivuus voi ilmetä eri tavoin. Kuivasilmäisyys voi aiheuttaa silmissä esimerkiksi vuotamista, polttelua tai valonarkuutta.

Mikä auttaa kuiviin silmiin? Kuivasilmäisyyden hoitoon on monia tapoja. Silmien kuivuutta voi itsehoitona lieventää esimerkiksi Kuivan silmän Omega-ravintolisällä. Ensimmäisen kuukauden aikana otetaan neljä kapselia päivässä — oireiden helpotuttua siirrytään kahden kapselin vuorokausiannokseen. Katso tuote: Kuivan silmän Omega-ravintolisä.

Kaipaatko lievitystä oireisiin heti? Välitön silmien kostutus onnistuu laadukkailla Piilosetin kotimaisilla kostutustipoilla ja silmäsuihkeilla. Katso tuote: Silmätipat kuiville silmille.

Näytetään kaikki 8 tulosta