Piiloset BioDrop MD kostutustippa

10,00

Piiloset BioDrop silmätipat soveltuvat jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön ja lievittävät tehokkaasti kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita sumentamatta näköä.

Soveltuvat erinomaisesti myös piilolasien käyttäjille. Piilolinssien käyttömukavuuden lisäämiseksi tippoja suositellaan käytettäväksi ennen piilolinssien silmään laittamista sekä tarpeen mukaan linssien käytön aikana. Säilöntäaineettomat tipat sopivat myös herkkäsilmäisille..

 

Varastossa

Osta 3 tai enemmän, saat 5 % alennuksen

Kuvaus

Kuivat silmät ovat yleinen ongelma, jota kaikki siitä kärsivät eivät välttämättä itse tunnista. Kuivasilmäisyyttä aiheuttaa mm. silmän kyynelnesteen erittymisen väheneminen tai sen koostumuksen muuttuminen, silmän ulkopinnan, luomen ja immuunijärjestelmän häiriöt sekä monet ympäristöolosuhteet. Onneksi kuivasilmäisyyden oireita on helppo lievittää.

Kuivasilmäisyyttä aiheuttavia tekijöitä ovat mm.

  • piilolinssien käyttö
  • lisääntyvä ikä – yli 55-vuotiailla kuivasilmäisyys on hyvin yleistä
  • kuiva huoneilma, koneellinen ilmastointi, pöly, tuuli, pakkanen, helteinen aurinko, tupakan savu
  • näyttöpäätetyöskentely ja keskittynyt lukeminen (vähentynyt tai puutteellinen silmien räpyttely)
  • pitkät ajomatkat erityisesti öisin
  • silmäleikkaukset sekä silmätulehdus
  • tietyt sairaudet ja hormonaaliset muutokset

Piilolinssien käyttäjistä jopa 50 % kokee kuivasilmäisyyden oireita. Ne voivat häiritä kyynelfilmin muodostumisen herkkää tasapainoa ja aiheuttaa oireita, mm. siksi että kyynelnestettä ei levity tarpeeksi silmän pinnalle tai sen haihtuminen lisääntyy. Oireiden syy voi johtua myös piilolinssin aiheuttamasta sarveiskalvon tai sidekalvon hankautumisesta. Kuivasilmäisyys ja piilolinssi-intoleranssi ovatkin usein syynä piilolinssien käytön lopettamiselle.

Kuivasilmäisyyden epämiellyttäviä oireita ovat

  • roskaisuuden tunne silmässä,
  • silmien kirvely ja punoitus sekä
  • vettä vuotavat ja kutisevat silmät.

Säilöntäaineettomat Piiloset BioDrop kostutustipat lievittävät kuivasilmäisyydenoireita ja sopivat kaikille kuivasilmäisyydestä kärsiville ja erityisesti piilolinssien käyttäjille

Piiloset BioDrop MD:n vaikuttava aine on hyaluronaani (eli hyaluronihappo, natriumhyaluronaatti), joka on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä polysakkaridi. Viskoelastisen ominaisuutensa ansiosta silmän kyynelnestettä muistuttava hyaluronihappo pysyy silmän pinnalla myös silmäluomen liikkuessa. Se parantaa silmän kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pysyvyyttä ja pitää siksi silmän pinnan miellyttävän tuntuisena vähentämällä silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Piiloset BioDropin hyaluronihappo on turvallisesti bioteknisesti valmistettu.

Piiloset BioDrop MD ei sisällä eläinperäisiä aineosia eikä sitä ole testattu eläimillä.

Piiloset BioDrop silmätipat soveltuvat jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön. Piilolinssien käyttömukavuuden lisäämiseksi tippoja suositellaan käytettäväksi ennen piilolinssien silmään laittamista sekä tarpeen mukaan linssien käytön aikana. Säilöntäaineettomat tipat sopivat myös herkkäsilmäisille.

Säilöntäaineeton ja silmäystävällinen

BioDrop MD sopii jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön sekä piilolinssien kanssa käytettäväksi. Voit käyttää tippoja 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Ylärajaa annostelulle ei ole. Erikoisannostelijasta saa noin 200 tippaa, joka riittää runsaallakin käytöllä noin kuukaudeksi.

tehty-suomessa_allergiatunnus_fi

 

 

Lisätietoja valmistajan sivulta

 

Lisätiedot

Paino 35 g (gramma)
Mitat 8,1 × 2,3 × 1 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...