Ale!

Kuivan Silmän Omega

35,90

Tyrniöljy-omega-7 rasvahappo-mustikka-B2 -vitamiinikapseli kuivasilmäisyyden hoitoon.

Varastossa

Kuvaus

Kuivan Silmän Omega

120 kapselia

Tyrniöljy-(omega-7 rasvahappo)-mustikkauute-B2-vitamiini -kapseli

Tuotekuvaus

Itsehoitona kuivasilmäisyyteen voi käyttää Kuivan Silmän Omega -ravintolisää. Tuote sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta sekä B2-vitamiinia. Tyrniöljy sisältää runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia, sekä K- ja useita B-vitamiinin muunnoksia, seitsemää eri flavonoidia, foolihappoa ja 20 eri lajia kivennäis- ja hivenainetta sekä omega-7 rasvahappoja. Paljon tutkitun mustikkauutteen antosyaanin määrä on tuotteessa standardoitu ja valmisteessa oleva B2-vitamiini edesauttaa silmien ja limakalvojen normaalia toimintaa.

Normaalisti silmässä öljymäinen kyynelneste pitää silmän miellyttävän kosteana. Kun tämän kyynelnesteen tuotanto jostain syystä häiriintyy, silmiä alkaa helposti kirvellä ja ne tuntuvat hiekkaisen kuivilta. Tällöin silmät myös väsyvät helposti ja näöntarkkuus voi ajoittain heiketä. Silmät myös vetistävät kuivuuttaan. Syitä silmien kuivumiseen on useita. Oireista ja hoidosta kannattaa keskustella optikon tai silmälääkärin kanssa.

Suositeltu vuorokausiannos:

Kuivan Silmän Omegaa kannattaa käyttää aluksi 4 kapselia päivässä noin kuukauden ajan. Kuivasilmäisyysoireiden helpotuttua on hyvä siirtyä ylläpitävään annostukseen eli 2 kapselia päivässä.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilöille, joilla on verenhyytyminen heikentynyt tai jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (mm. Marevan).

Aineosat

  • luomutyrniöljy
  • gelatiini
  • glyseroli
  • mustikkauute
  • B2-vitamiini
2 kapselia sisältää määrä
Luomutyrniöljy 900 mg
josta palmitoleiinihappo (omega 7 rasvahappo) 225 mg
Mustikkauute 100 mg
josta antosyaani 25 mg
B2-vitamiini 1 mg

Valmistettu Norjassa

Lisätiedot

Paino 175 g (gramma)
Mitat 14 × 9,3 × 1 cm (senttimetri)