Thealoz Duo 10 ml

15,90

Thealoz Duo on uudenlainen tapa hoitaa kuivia silmiä. Se sisältää luonnonmukaista trehaloosia sekä voitelevaa hyaluronihappoa. Se auttaa korjaamaan kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Trehaloosi on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta.

Varasto loppu

Kuvaus

Thealoz Duo on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen silmätippa kuivasilmäisyyden hoitoon, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita Se on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste. Hypotonisuuden ansiosta liuos levittyy paremmin silmän pinnalle ja tavallaan ’puskee’ kosteutta silmän epiteelille.

Thealoz Duo on uudenlainen tapa hoitaa kuivia silmiä. Se sisältää luonnonmukaista trehaloosia sekä voitelevaa hyaluronihappoa. Se auttaa korjaamaan kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Trehaloosi on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta. Sitä käytetään useissa lääkkeissä – nyt myös silmätipoissa.

Annostus

Yksi tippa kumpaankin silmään tasaisesti pitkin päivää aina tarvittaessa. Thealoz Duo silmätippoja voi käyttää piilolinssien kanssa.

Antotapa

Pese kädet huolellisesti. Vältä koskettamasta tippapullon kärjellä silmään tai silmäluomeen. Tiputa yksi tippa silmän sidekalvopussiin samalla, kun varovasti vedät alaluomea hieman alaspäin katse ylös suunnattuna. ABAK®-pullon suodattimesta johtuen tippa putoaa hieman hitaammin kuin tavallisesta tippapullosta. Mekanismi varmistaa tuotteen säilymisen steriilinä. Sulje pullo aina käytön jälkeen.

Ominaisuudet

  • Säilytysaineeton ja fosfaatiton silmätippa.
  • Ainutlaatuinen yhdistelmä sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia sekä kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa.
  • Kostuttaa jopa 6 kertaa pitempään.
  • Lisää kyynelkalvon paksuutta.
  • Hypotoninen liuos, joka palauttaa kyynelnesteen luonnollisen osmoottisen tasapainon.
  • Ei sumenna näköä.
  • Sopii piilolinssien kanssa.
  • Säilyy 3 kuukautta avaamisen jälkeen.
Thealoz Duo 10 ml

Saatat myös pitää...