Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Mediboost Oy. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupastamme www.silmille.fi/kauppa. Tilauksen saatuamme lähetämme vahvistusviestin sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Varastotuotteissa toimitusaika on 3-5 arkipäivää.  Tilaustuotteissa toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Pidemmistä toimitusajoista pyrimme ottamaan yhteyttä tilaajaan. Jos jotakin verkkokaupassa myytävänä olevaa tuotetta ei ole enää valmistajalta saatavana, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja palautamme rahat.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan koosta riippuen ensisijaisesti kotiin postilaatikkoon tai postipakettina lähimpään postitoimistoon. Toimituskulut voivat vaihdella tilattavan tuotteen koon ja painon mukaan. Toimituskulut sisältävät maksuliikenteen kulut sekä posti- ja pakkauskulut.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on verkkokaupassa Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Räätälöidyillä tuotteilla, kuten omilla voimakkuuksilla valmistetuilla aurinkolaseilla, uimalaseilla tai tilauksesta valmistettaville piilolinsseille (isot sylinterit, adeeraukset tai erikoiskaarevuudet), ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Jos haluatte peruuttaa kaupan, tutustukaa peruuttamisohjeeseen: Peruuttamisohje

Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut postissa, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteyttä verkkokauppaan osoitteella kauppa@silmille.fi tai puhelimella 0452656186. Jos tuote on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio postiin.

Piilolinssit

Piilolinssejä tilatessasi vakuutat, että optikko tai silmälääkäri on tutkinut silmäsi ja todennut, että piilolinssien käytölle ei ole lääketieteellistä estettä. Tilausta tehdessäsi vakuutat myös, että olet saanut optikoltasi asianmukaisen ohjeistuksen piilolinssien käytössä ja sinulla on tarvittavat taidot niiden käyttämiseksi ja hoitamiseksi.

Piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää säännöllistä silmien tarkastusta optikolla tai silmälääkärillä. Tarkastusvälin määrittää piilolinssioptikkosi tai silmälääkäri. Tilaamalla vakuutat, että olet käynyt säännöllisesti silmientarkastuksessa.

Jos piilolinssien käyttö aiheuttaa ongelmia, lopeta niiden käyttö ja ota yhteyttä piilolasioptikkoon tai silmälääkäriin syyn selvittämiseksi.

Alle 18 -vuotiailla tilaajilla tulee olla huoltajan suostumus tilaamiselle. Hyväksymällä tämä tilaus- ja toimitusehdot alle 18-vuotias tilaaja vakuuttaa että hänellä on huoltajan suostumus tilaukselle.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuliikenteen hoitaa Klarna Bank Ab, jossa maksutavoiksi käyvät kaikki kotimaiset pankkikortit ja yleisimmät luottokortit sekä verkkopankkimaksut. Voit myös halutessasi valita ”Maksa myöhemmin” maksutavan, jossa on jopa 30 päivän ilmainen maksuaika.

Klarna -palvelun maksuehdot

Mediboost Oy yhteystiedot

Ristiniementie 36 A 9, 02320 Espoo
Y-tunnus: 2954382-6
Puhelin: 0452656186
Sähköpostiosoite: kauppa@silmille.fi