Piiloset BioDrop MD Plus

14,00

Piiloset BioDrop Plus silmätipat soveltuvat jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön ja lievittävät tehokkaasti kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita sumentamatta näköä. Säilöntäaineettomat tipat sopivat myös herkkäsilmäisille..

Varastossa

Osta 3 tai enemmän, saat 5 % alennuksen

Kuvaus

Kuivat silmät ovat yleinen ongelma, jota kaikki siitä kärsivät eivät välttämättä itse tunnista. Kuivasilmäisyyttä aiheuttaa mm. silmän kyynelnesteen erittymisen väheneminen tai sen koostumuksen muuttuminen, silmän ulkopinnan, luomen ja immuunijärjestelmän häiriöt sekä monet ympäristöolosuhteet. Onneksi kuivasilmäisyyden oireita on helppo lievittää.

Kuivasilmäisyyttä aiheuttavia tekijöitä ovat mm.

  • piilolinssien käyttö
  • lisääntyvä ikä – yli 55-vuotiailla kuivasilmäisyys on hyvin yleistä
  • kuiva huoneilma, koneellinen ilmastointi, pöly, tuuli, pakkanen, helteinen aurinko, tupakan savu
  • näyttöpäätetyöskentely ja keskittynyt lukeminen (vähentynyt tai puutteellinen silmien räpyttely)
  • pitkät ajomatkat erityisesti öisin
  • silmäleikkaukset sekä silmätulehdus
  • tietyt sairaudet ja hormonaaliset muutokset

Kuivasilmäisyyden epämiellyttäviä oireita ovat

  • roskaisuuden tunne silmässä,
  • silmien kirvely ja punoitus sekä
  • vettä vuotavat ja kutisevat silmät.

Säilöntäaineettomat Piiloset BioDrop MD Plus kostutustipat lievittävät kuivasilmäisyydenoireita ja sopivat kaikille kuivasilmäisyydestä kärsiville ja erityisesti piilolinssien käyttäjille

Piiloset BioDrop MD:n vaikuttava aine on hyaluronaani (eli hyaluronihappo, natriumhyaluronaatti), joka on ihmiskehossa luontaisesti esiintyvä polysakkaridi. Viskoelastisen ominaisuutensa ansiosta silmän kyynelnestettä muistuttava hyaluronihappo pysyy silmän pinnalla myös silmäluomen liikkuessa. Se parantaa silmän kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pysyvyyttä ja pitää siksi silmän pinnan miellyttävän tuntuisena vähentämällä silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. Piiloset BioDropin hyaluronihappo on turvallisesti bioteknisesti valmistettu.

Säilöntäaineeton silmien tehokostuttaja

Piiloset BioDrop MD Plus on keskivaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen kehitetty tehokostuttaja.

Tehokostuttajan vaikuttavat aineet ovat luonnossa esiintyvät polysakkaridit trehaloosi ja hyaluronaani. Niiden kosteutta sitovat ja silmää voitelevat erilaiset ominaisuudet yhdessä tasapainottavat kyynelnesteen luonnollista koostumusta ja suojaavat silmän pintaa kuivumiselta.

Pitkäkestoinen vaikutus

BioDrop MD Plussan pitkäkestoinen kosteusteho perustuu trehaloosin ja hyaluronaanin yhteisvaikutukseen. Trehaloosin ja hyaluronaanin ihanteellisen yhteistoiminnan ansiosta BioDrop MD Plus on rakenteeltaan miellyttävä, ei liian paksu tai geelimäinen eikä se sumenna näköä annostelun jälkeen.

Kyselytutkimuksessa lähes kaikkien BioDrop MD Plus tehokosteuttajan käyttäjien kuivasilmäisyysoireet vähenivät, miellyttävät tuntemukset silmissä lisääntyivät ja päivittäisten arkitehtävien hoitaminen helpottui. Tuotetta käytettiin 1 tippa / silmä 2-3 kertaa päivässä 7-10 päivän ajan.

Annostelu

Suositeltu annistelu 0n 1-2 tippaa 1-3 kertaa päivässä. Vaikeita oireita voi lievittää useammin ja toistuvasti. Piilolinssien käyttäjille suosittelemme BioDrop MD -kostutustippoja piilolinssien käytön aikana ja yöksi BioDrop MD Plus tehokosteuttajaa. 10 ml pakkauksesta saa noin 240 tippaa. Suositellulla annostuksella pullo riittää 1 – 3 kuukautta.

Ei säilöntäaineita

BioDrop MD Plus on herkkäsilmäisillekin sopiva Allergiatunnustuote, joka ei sisällä säilöntäaineita eikä muita yleisesti herkistäviä ainesosia. Piiloset-tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä aineosia.

BioDrop MD Plus pakataan steriileille silmälääkevalmisteille suunniteltuun erikoisannostelijaan. Sisältö ei kontaminoidu pullon kärjen kautta, koska pullon aukko sulkeutuu heti, kun puristuspainetta vapautetaan. Tämän lisäksi pulloon tarvittava korvausilma suodatetaan monikerroksisen PTFE-kalvon läpi. Tämän ainutlaatuisen mekanismin ansiosta tehokosteuttajaan ei lisätä mitään säilöntäaineita.

Koostumus

2,0 % trehaloosi, 0,25 % hyaluronaani steriilissä isotonisessa fosfaattipuskuroidussa liuoksessa. Ei sisällä yleisesti herkistäviä aineita, säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineosia. Tuotetyta ei ole testattu eläimillä ja tuotteella on Allergiatunnus.

Säilytys

Avattu pullo on käytettävä kolmen kuukauden kuluessa avaamisesta. Säilytyslämpötila 15-30 °C, suojattava jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.

tehty-suomessa_allergiatunnus_fi

 

 

 

 

Lisätietoja valmistajan sivulta

Piiloset BioDrop MD Plus

Saatat myös pitää...