Ale!

Blephaclean steriilejä puhdistuspyyhkeitä 20 kpl

9,90

BLEPHACLEAN®-puhdistuspyyhkeet on tarkoitettu kuivasilmäisyyden ja luomireunan tulehduksen eli blefariitin akuutin vaiheen tukihoitoon.

Varastossa

Osta 3 pakkausta tai enemmän, saat 10 % alennuksen

Kuvaus

Blephaclean

BLEPHACLEAN® (20 kpl kosteuspyyhkeitä) on puhdistusmaitoa sisältävä kosteuspyyhe silmäluomien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen.

Blephaclean® – kosteuspyyhkeitä voidaan käyttää silmäluomien, silmäripsien ja herkän silmän ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Blephaclean® puhdistaa ärsyttämättä silmiä tai ihoa samalla kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Blephaclean® kosteuspyyhkeitä voidaan suositella piilolasien käyttäjille. Silmäluomien hygienia on myös osa kuivasilmäisyyden hoitoa. Tehostaaksesi kuivasilmäisyyden hoitoa, käytä Blephacleania päivittäin yhdessä säilytysaineettomien kuivasilmätuotteiden (esim. Thealoz Duo®) kanssa.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeitä voi käyttää myös yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille karstan poistoon. Ne soveltuvat lisäksi eritteiden ja karstan poistoon allergisen konjunktiviitin ja bakteeritulehduksen yhteydessä. Niitä voidaan käyttää myös silmäleikkauksen jälkeen, kun silmää ei voi vielä altistaa vedelle.

Käyttöohjeet

Aamuin illoin silmäluomien puhdistukseen.

Saatat myös pitää...