Verkkokaupan peruuttamisohje

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemänne kauppa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa verkkokaupassa tekemänne kauppa yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla osoitteella kauppa@silmille.fi). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte verkkokaupassa tekemänne kaupan, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä kaupassa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Tavaroiden palautus

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautuksen kustannukset

Jos palautettavan tavaran hinta ilman lähetyskuluja on alle 50 €, palautuksen aiheuttamista kustannuksista vastaa asiakas. Arvokkaampien tavaroiden palauttamista varten lähetämme postissa esimaksetun pakettikortin.

 

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Palautettavan tavaran täytyy olla myyntikuntoinen, piilolinssipakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä eikä piilolinssipakkaus saa olla avattu. Myöskään aurinkolaseissa mahdollisesti olevaa valmistajan tarraa ei saa poistaa.