Ale!

Blepha EyeBag silmämaski

17,90

BLEPHA EYEBAG on kestokäyttöinen lämmittävä silmämaski, joka hoitaa Meibomin rauhasten toimintahäiriötä (MGD) ja blefariittia.

Vain 3 varastossa

Kuvaus

Blepha EyeBag

BLEPHA EYEBAG on kestokäyttöinen lämmittävä silmämaski. BLEPHA EYEBAG hoitaa Meibomin rauhasten toimintahäiriötä (MGD) ja blefariittia. Se rauhoittaa ja helpottaa Meibomin rauhasten toimintahäiriöön (johtava kuivasilmäisyyden aiheuttaja) liittyviä kuivasilmäisyyden oireita ja muita silmäoireita, kuten:

·       näärännäppy

·       luomirakkula.

BLEPHA EYEBAG voi lisäksi helpottaa epämukavuutta, joka liittyy piilolinssien käyttöön kuivasilmäisyydestä kärsivillä potilailla.

Käyttöohjeet

Käytä kahden ensimmäisen viikon aikana BLEPHA EYEBAG ‑silmämaskia kahdesti päivässä, aamuin ja illoin 5–10 minuuttia kerrallaan. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen 3–4 kertaa viikossa normaalisti riittää, mutta voit muuttaa käyttötiheyttä oireidesi vakavuuden mukaan.

Ainesosat

BLEPHA EYEBAG on käsintehty ja patentoitu kestokäyttöinen silmämaski, joka on valmistettu silkistä ja puuvillasta ja täytetty käsittelemättömällä pellavalla (pellavansiemen). Se ei sisällä lisäaineita tai muovia. BLEPHA EYEBAG on lisäksi ympäristöystävällinen, sillä sen pakkaus ja pakkausseloste ovat biohajoavia ja kierrätettäviä.

Lisätiedot

Mitat 13,5 × 10 × 5,5 cm (senttimetri)