Piilolinssit

Silmälasit häiritsevät? Piilolinssit ovat kätevä ja mukava vaihtoehto. Meiltä löydät kattavan valikoiman piilolinssejä eri käyttötarkoituksiin.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Piilolinssejä on erilaisia. Millaiset sinä tarvitset?

Kuukausilinssit ovat taloudellisin ratkaisu piilolinssien käyttöön. Näitä samoja piilareita voit käyttää kuukauden ajan.

Yksinkertaisin vaihtoehto on kertakäyttölinssit. Kertakäyttölinssejä voit käyttää yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Kertakäyttölinssit pysyvät koko päivän ajan mukavana ja ovat myös terveellisin vaihtoehto, koska piilolinssit ovat aina puhtaat.

Sekä kuukausilinssejä että kertakäyttölinssejä löytyy myös monitehoisina. Monitehopiilolinssit mahdollistavat helpon näkemisen eri etäisyyksille.

Kuivasilmäisyys ei ole este piilolinssien käytölle

Piilolinssien sanotaan aiheuttavan kuivasilmäisyyttä. Sen ei kuitenkaan täydy olla niin. Esimerkiksi Air Optix Aqua -piilolinssit ovat erittäin hengittävät ja sen ansiosta silmät pysyvät kosteina ja miellyttävinä. Nämä kuukausittain vaihdettavat linssit päästävät läpi jopa 5 kertaa enemmän happea kuin normaalit kuukausilinssit.

Piilolinssit on syytä pitää puhtaana

Piilolinssit tarvitsevat säännöllistä puhdistamista ja desinfiointia. Tähän tarpeeseen on saatavilla piilolinssinesteitä, jotka ovat tarkoitettuja piilolinssien puhtaana pitoon ja säilytykseen. Katso tästä piilolinssinesteet.

Näytetään kaikki 11 tulosta