Piiloset BioDrop MD Spray

21,90

BioDrop MD Spray mikroemulsiosuihke on kehitetty kuivien ja ärtyneiden silmien sekä silmäluomien kostutukseen. Suihkeen kosteutusteho perustuu tyrnin siemenöljyyn ja hyaluronaaniin. Suihke annostellaan 25 cm etäisyydeltä suljetuille silmäluomille.  

Varastossa

Kuvaus

Tyrniöljy ja hyaluronaani

Uusi BioDrop MD® Spray on maailman ensimmäinen silmäsuihke, jossa hyödynnetään tyrniöljyn ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia. BioDrop MD Spray mikroemulsiosuihke on kehitetty kuivien ja ärtyneiden silmien sekä silmäluomien kostutukseen. Suihkeen kosteutusteho perustuu innovatiiviseen ja ainutlaatuiseen vaikuttavien aineiden yhdistelmään: tyrnin siemenöljyyn ja hyaluronaaniin.

Parantaa kyynelnesteen laatua ja ehkäisee sen haihtumista

Kuivasilmäisyysoireiden taustalla on useimmiten häiriö silmän pinnan kyynelkalvossa, josta vettä haihtuu liian nopeasti. Mikroemuisio korjaa ja vahvistaa kyynelkalvon rakennetta: jokaisella silmänräpäytyksellä pieni määrä öljyä levittyy silmän pinnaile ja vahvistaa kyynelkalvon luontaista lipidikerrosta. Näin veden liiallinen haihtuminen estyy. Suihkeen oireita lievittävä vaikutus on
nopea ja pitkäkestoinen.

Tyrniöljy hoitaa silmiä ja ihoa

Tyrniöljy vähentää kuivasilmäisyyden oireita, tukee kyynelnesteen rakennetta ja kosteuttaa limakalvoja. Sen antioksidanttiyhdisteet ehkäisevät silmän pintakudosten ja ihon soluvaurioiden syntymistä ja nopeuttavat niiden paranemista. Tyrniöljy sisältää tärkeitä omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Tutkimuksissa on todettu, että tyrnin siemenöljyllä on paikallisesti käytettynä tulehdusta vaimentavia vaikutuksia sekä edullisia vaikutuksia ihon ja limakalvojen kosteuteen.

Myös hyaluronaani suojaa silmää ja ihoa soluvaurioilta ja tukee kyynelnesteen rakennetta sitomalla vettä ja voitelemalla silmän pintaa.

Käyttö

BioDrop MD® Spraytä suihkautetaan suljetuille silmäluomille. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta, jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy ja kuivasilmäisyyden oireet vähenevät. Suihke alkaa vaikuttaa kyynelnesteen laatuun parantavasti jo lyhyen käytön jälkeen. Levitessään silmiä ympäröivälle iholle suihke kosteuttaa ja pehmentää myös kuivaa silmänympärysihoa.

Suihkepullon mekanismi toimii missä asennossa tahansa, joten sitä on helppo annostella toisellekin henkilölle.

BioDrop MD Spray pullosta saa yli 300 annosta. Pullon steriili sisäpussi kutistuu käytön aikana ja suojaa mikroemulsiota ilman vaikutuksilta. Tarkoituksellisen ylitäytön vuoksi pulloon jää noin 1 ml nestettä.

TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

Koostumus

Tyrnin siemenöljy, hyaluronaani, glyseroli ja emulgointiaineet sitraatti-boraatti -puskuroidussa emulsiossa. Ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia eikä eläinperäisiä aineita. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Lisätietoja valmistajan sivulta

https://youtu.be/v4ltcrSp5Ts

Lisätiedot

Paino 38 g (gramma)
Mitat 8,2 × 2,8 × 1 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...