Silmien kostutustipat

Silmätipat ja silmäsuihkeet kuiville silmille. Silmätipat tarjoavat nopeaa lievitystä kuivasilmäisyyden aiheuttamiin oireisiin.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kutisevat ja vuotavat silmät ovat epämiellyttävä vaiva. Kuivasilmäisyyden aiheuttamaa vaivaa voi lievittää nopeasti silmätipoilla tai silmäsuihkeilla.

Kuivasilmäisyyden syitä

Kuivasilmäisyydelle voi olla monia eri syitä. Nykyaikana kuivasilmäisyys on selvästi yleistynyt ja syy sille piilee tavassamme työskennellä ja viettää vapaa-aikaa. Näytön pitkä yhtäjaksoinen katsominen aiheuttaa silmien kirvelyä ja muita kuivasilmäisyyden oireita. Syynä voi myös olla kuiva huoneilma, pakkanen tai muu ilmankosteuteen vaikuttava tekijä.

Piilolinssien käyttö voi aiheuttaa silmien kuivumista. Silmätipat ovat hyvä vaihtoehto piilolinssien käyttäjälle, sillä silmätippoja on mahdollista käyttää myös piilolinssien käytön aikana.

Silmätipat vai silmäsuihke?

Silmäsuihke kosteuttaa samalla tavalla kuin silmätipatkin — tipan sijaan käytetään vain suihketta. Lue lisää silmäsuihkeesta tuotesivullamme: Biodrop MD Spray -silmäsuihke

Perinteinen tapa lievittää silmien vuotamista ja kirvelyä on silmien kostutustipat. Silmätipoilla voi kosteuttaa silmiä jatkuvasti ja pitkäaikaisesti. Katso silmätipat tästä: BioDrop MD Plus -silmätipat

Kaikki Piiloset-silmätipat ja silmäsuihkeet ovat säilöntäaineettomia.

Näytetään kaikki 5 tulosta