Ekomax mikrokuituliina

5,70

Tehokas Ekomax -mikrokuituliina puhdistaa tehokkaasti silmä- ja aurinkolasilinssit ja älypuhelimien ja tablettien kosketusnäytöt. koko 19 X 15 cm

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ekomax mikrokuituliina Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ekomax mikrokuituliina on ehkä maailman paras mikrokuituliina. Ekomaxin ylivertainen puhdistusteho perustuu kuidun ohuuteen. Mitä pienempiä ja tiheämmässä kuidut ovat, sitä pienemmät lika- ja pölyhiukkaset liinaan tarttuvat. Liinassa onkin yhden neliösenttimetrin alueella 60 km mikrokuitua.

Ekomax Hitec-liina on tehokas ja lisäksi ympäristöystävällinen. Sen hämmästyttävän staattisen imukyvyn ansiosta voit pyyhkiä pölyt kuivalla liinalla näyttöruuduilta, silmä- ja aurinkolaseista, kameroiden linsseistä, auton kojelaudalta, lasipöydiltä jne.

Likatahrat saat pois kastelemalla liinan pelkällä vedellä ja puristamalla ylimääräisen veden pois. Pesuainetta ei tarvitse käyttää. Näin voit puhdistaa ikkunat , pesualtaat, liedet, auton tuulilasin – kohteita on lukemattomasti.

Voit pestä Ekomax mikrokuituliinan satoja kertoja normaalin pyykin joukossa 40° – 90°C lämmössä. Käytä normaaleja pesuaineita, sillä saippuapohjaiset ja huuhteluaineet vähentävät liinan staattista tehoa.

Lisätiedot

Paino 20 g (gramma)
Mitat 19 × 15 × 0,5 cm (senttimetri)