Piiloset BioTwin 360 ml piilolinssineste

13,00

Biotwin piilolinssineste on kostuttava hoitoneste silikonihydrogeeli- ja kaikille pehmeille piilolinsseille. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Varastossa

Osta 3 pulloa tai enemmän, saat 10 % alennuksen

Kuvaus

Uusi hyaluronihapolla kostuttava piilolinssineste

Piiloset BioTwin® tekee piilolinssien käytöstä aiempaa miellyttävämpää, sillä sen hyaluronaani (eli hyaluronihappo, natriumhyaluronaatti) kostuttaa silmiä luonnollisesti ja kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee ja puhdistaa linssit hellävaraisesti ja tehokkaasti. BioTwin on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa silikonihydrogeeli- sekä kaikkien pehmeiden piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostuttamiseen.

BioTwin sopii sekä kuiville…

BioTwin kostuttaa silmiä luonnollisesti hyaluronaanilla. Hyaluronaani lievittää kuivasilmäisyyden oireita sekä parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pysyvyyttä – voit siis nauttia piilolinsseistä pidempään ja useammin.

… että herkille silmille

BioTwin ei sisällä yleisesti herkistäviä aineita, joten se sopii myös allergikoille ja herkkäsilmäisille piilolinssien käyttäjille. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Piiloset BioTwin on ainutlaatuinen

Twin-EdaXyl® on tehokas biologisen puhdistusaineen ja voiteluaineen yhdistelmä. Päivittäisessä käytössä se poistaa linssien pinnalle kertyneitä proteiineja ja muita epäpuhtauksia sekä voitelee linssejä. Yhdistelmä on syntynyt suomalaisen tutkimustyön tuloksena. Allergia- ja astmaliiton tunnusBioTwin ei sisällä eläinperäisiä aineosia eikä sitä ole testattu eläimillä. Muistathan että piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää säännöllistä käyntiä optikolla tai silmälääkärillä. Mikäli silmissäsi ilmenee ärsytystä, keskeytä heti linssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi tai silmälääkäriisi. Myös huolellinen käsihygienia on piilolinssejä käsiteltäessä erittäin tärkeää, jotta vältyt turhilta ongelmilta.

Antibakteerinen kotelo

Piiloset BioTwin pullon mukana saat aina uuden antibakteerisen linssikotelon. Kotelon sisältämät hopeaionit ehkäisevät bakteerikasvua ja siten edistävät piilolinssien käytön turvallisuutta.

 

Lisätietoja valmistajan sivulta

 

 

 

Lisätiedot

Paino 450 g (gramma)
Mitat 19,5 × 6 × 6 cm (senttimetri)