Dailies AquaComfort Plus Toric 30 kpl

39,90

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Dailies AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric on toorinen kertakäyttölinssi, joka soveltuu hyvin hajataitteisuuden korjaamiseen. Linssin ainutlaatuinen teknologia maksimoi linssin suorituskyvyn ja tarkan näkemisen, jonka ansiosta linssi tuntuu mukavalta aamusta iltaan.

Kolme kostutusainetta muodostavat kostutustipan kaltaisen ja käyttömukavuutta parantavan tunteen välittömästi, PEG ja PVA pitävät linssit mukavan tuntuisina koko päivän. Silmänräpytyksestä aktivoituva kosteutusteknologia vapauttaa kostutusainetta joka kerta, kun räpäytät silmiäsi, mikä vakauttaa kyynelkalvoa. Kyynelkalvo pysyy vakaana ja tasaisena linssin pinnalla parantaen näöntarkkuutta

Kertakäyttölinssit ovat helpot ja turvalliset käyttää, koska käytön jälkeen linssit laitetaan roskiin ja seuraavalle käyttökerralle otetaan uudet, puhtaat linssit käyttöön. Erityisesti allergikoille kertakäyttölinssit ovat suositeltavia, koska päivän mittaan linssiin tarttuneet allergeenit heitetään illalla linssin mukana roskiin. Toisaalta kertkäyttölinssi myös suojaa silmiä allergeeneilta olemalla viimeinen este allergeenin pääsystä silmän pinnalla.

 

Dailies AquaComfort Plus Toric 30 kpl

Saatat myös pitää...