Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 kpl

39,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): dailies_acp_mf Osasto:

Kuvaus

Päivittäin vaihdettavat Dailies AquaComfort Plus Multifocal kertakäyttölinssit ovat luultavasti helpoin tapa käyttää monitehoisia piilolinssejä – voit käyttää niitä aina kun tahdot; Autoillessa, lukiessa, urheillessasi, juhliessa tai arkena, ja heittää ne pois päivän päätteeksi.

Ajan myötä silmiemme kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikkenee, jolloin pienet esineet ja yksityiskohdat, kuten sanomalehden teksti, alkavat näyttää sumeilta. Myös näkö välietäisyydelle esimerkiksi tietokoneen näyttöä katsoessa voi muuttua epätarkemmaksi. Tätä kutsutaan ikänäöksi. Piilolinssit voivat auttaa tämän ongelman voittamisessa.

DAILIES AquaComfort PLUS MULTIFOCAL -moniteholinssit varmistavat terävän näön yhdistämällä molempien maailmojen parhaat puolet, ja tarkentaminen lähelle, välietäisyydelle ja kauas sujuu helposti.

Tekniikkaa linssien takana

DAILIES AquaComfort PLUS MULTIFOCAL -moniteholinssit tarjoavat räpyttämällä aktivoituvan kostutusteknologian, joka antaa virkistävää mukavuutta koko päivän.
Niiden Unique Precision Profile -muotoilu toimii yhdessä silmiesi pupillien luonnollisen toiminnan kanssa ja mahdollistaa voimakkuuden tasaisen muuttumisen siirryttäessä katsomaan läheltä keskietäisyydelle ja kauas.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 kpl