Dailies Total 1 90 kpl

95,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

DAILIES TOTAL 1® 90 kpl

Päivittäin vaihdettavat DAILIES TOTAL1® kertakäyttölinssit ovat luultavasti helpoin tapa käyttää piilolinssejä – voit käyttää niitä aina kun tahdot; urheillessasi, juhliessasi tai arkena, ja heittää ne pois päivän päätteeksi.

DAILIES TOTAL 1® on kertakäyttöinen silikonihydrogeelilinssi.  Linssissä on porrastettu vesipitoisuus, joka kasvaa linssin ytimen 33 %:sta pinnan yli 80 %:iin, joka on jo lähes sama kuin silmien pinnalla. Linssit tuntuvat silkinpehmeän mukavilta koko päivän, aamusta iltaan. Se on erinomainen valinta, jos kärsit kuivista silmistä.

Ne ovat ainoat Water Gradient -teknologiaa hyödyntävät piilolinssit. Teknologia lisää vesipitoisuutta lähellä linssin pintaa niin, että silmää koskettaa vain hellävarainen kostea tyyny – pitkäkestoista ja kosteaa mukavuutta. Ne ovat kuusi kertaa hengittävämmät kuin johtavat kertakäyttölinssit, mahdollistaen pirteiltä näyttävät silmät ja mukavuutta vielä päivän päättyessäkin.

DAILIES TOTAL 1®  linssien erinomainen hengittävyys auttaa pitämään silmät valkoisina ja raikkaan näköisinä päivän loppuun asti riippumatta siitä, mitä haasteita päivä tuo tullessaan.

Linssi on kertakäyttölinssi, joka soveltuu ainoastaan päiväkäyttöön. Linsseillä ei saa nukkua. Linssit soveltuvat erinomaisesti sinulle, joka haluaa mahdollisimman miellyttävät linssit.

Materilaali: Delefilcon A

Dailies Total 1 90 kpl

Saatat myös pitää...