Air Optix for Astigmatism

62,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): airoptix_toric Osasto:

Kuvaus

Hajataitteisuudesta huolimatta kenenkään ei tarvitse kärsiä enää piilolinssien epätarkasta näkemisestä tai silmien kuivumisesta piilolinssejä käytettäessä. AIR OPTIX FOR ASTIGMATISM -piilolinsseissä käytetään kahta ainutlaatuista teknologiaa. Ne on suunniteltu erityisesti varmistamaan pitkäkestoisen kosteuden ja kestävän mukavuuden hajataittoisuudesta kärsiville.

Muotoilu

AIR OPTIX FOR ASTIGMATISM -piilolinsseissä käytetään Precision Balance -muotoilua, joka toimii yhdessä silmien luonnollisen räpyttelyn kanssa auttaen antamaan hajataittoisille silmille jatkuvasti hyvän näön ja mukavuuden.

Plasmapinnoite ja loistava hapenläpäisy

Kuten kaikki AIR OPTIX® -piilolinssit, myös AIR OPTIX FOR ASTIGMATISM -linssit on suunniteltu käyttäen ainutlaatuista pintateknologiaa. Se luo pintaan kosteuttavan suojakerroksen estäen ärsyttävien jäämien kertymistä vielä kuukauden käytön jälkeenkin, joten linssit pysyvät mukavina ja puhtaina. Pitkälle kehitetty linssimateriaali päästää linssin läpi jopa viisi kertaa enemmän happea kuin perinteiset pehmeät piilolinssit.

Miksi linssit toimivat niin hyvin, selviää allaolevasta videosta, valitettavasti ei suomeksi.

Air Optix for Astigmatism