Proclear Multifocal 6 kpl

69,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): proclear_mf6 Osasto:

Kuvaus

Proclear multifocal –piilolinssit on kehitetty korjaamaan kaksi aikuisnäköisten silmien ongelmaa: lähinäön ongelmat ja silmien kuivuminen.

Linsseissä on käytetty PC Technologyä. PC tarkoittaa fosforyylikoliinia, jonka sisältämät molekyylit ovat hydrofiilisiä ja bioyhteensopivia ihmiskehon kanssa. PC Technologyn ansiosta Proclear multifocal -linssit sitovat vettä pidempään eikä vesi haihdu linssin pinnalta yhtä nopeasti. PC Technology absorboi ja sitoo vettä linssin pintaan. Tämä vesi luo suojakerroksen, joka pitää linssin puhtaana ja varmistaa, että se toimii oikein. Absorboidun kosteuden ansiosta Proclear multifocal –linssit ovat tuntuvat kosteilta ja mukavilta koko päivän.

Hyvä näkö kaikille etäisyyksille on ratkaisevaa monitehopiilolinssien kannalta. Proclear multifocal –linsseissä on käytetty CooperVisionin Balanced Progressive”1 Technologyä, joka yhdistää sfäärisen ja asfäärisen rakenteen. Ainutlaatuisilla aluekoodilla luodaan ”D-linssi” dominanttiin silmään ja ”N-linssi” ei-dominanttiin silmään. Tämä takaa terävän näön lähelle, kauas ja välietäisyyksille

 

Proclear Multifocal 6 kpl

Saatat myös pitää...