Avaira Vitality

29,00

CooperVision Avaira Vitaly -piilolinssit ovat kelpo valinta  uusille tai rutinoituneille piilolinssikäyttäjille, jotka haluavat parempaa mukavuutta kuin perinteisillä hydrogeelilinsseillä

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Avaira Vitaly – Hyvä näkö, mukavuus ja arvo

CooperVision Avaira Vitaly -piilolinssit ovat kelpo valinta  uusille tai rutinoituneille piilolinssikäyttäjille, jotka haluavat parempaa mukavuutta kuin perinteisillä hydrogeelilinsseillä.
Linssin pinta pysyy kosteana ilman kostutusaineita, pintakäsittelyjä ja muita lisäaineita ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, käytön lopussa ja jokaisella linssillä. UV-suoja suojaa käyttäjän silmiä haitalliselta UV-säteilyltä.*
Avaira-piilolinssit tarjoavat hyvän näöntarkkuuden, mukavuuden ja arvon tuotemerkiltä, johon sinä voit luottaa.

Patentoitu Aquaform®-teknologia ja PEG

CooperVisionin ainutlaatuinen Aquaform-teknologia tekee linsseistä luonnostaan hydrofiilisen piilolinssin, joka sitoo vettä linssiin ja minimoi kuivumisriskin. Se yhdistää alhaisen moduluksen ja suuren hapenläpäisykyvyn paremman mukavuuden ja hapenläpäisykyvyn tarjoamiseksi.
Avaira-linsseissä on polyetyleeniglykolia (PEG), tehokasta voiteluainetta, joka sitoo veden tiukasti koko linssiin. Tuloksena on pysyvä mukavuus koko päivän ja linssin koko käyttöiän.

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

 

Avaira Vitality