EyeBag silmäluomien lämpöhaude

44,50

MGDRx EyeBag® on alkuperäinen, tehokas ja uudelleen käytettävä silmäluomien lämpöhaude.Lämmitetään mikroaaltouunissa ja voidaan käyttää jopa 200 kertaa ominaisuuksien kärsimättä.

Varastossa

Kuvaus

EyeBag silmäluomien lämpöhaude

EyeBag silmäluomien lämpöhaudetta voidaan käyttää:

 • Kuivan silmän hoitoon
 • Luomireunan tulehduksen hoitoon
 • Meibomin rauhasten vajaatoiminnan hoitoon
 • Näärännäpyn hoitoon
 • Luomirakkulan (Chalazion) hoitoon
 • Piilolinssien aiheuttaman kuivasilmäisyyden hoitoon
 • Laseleikkauksen jälkeisen kuivasilmäisyyden hoitoon

Meibomian rauhasten toimintahäiriö

Ylä- ja alaluomilla on pieniä meibomian rauhasia, jotka erittävät luomireunalle avautuvien tiehyiden kautta öljymäistä eritettä. Tämä öljy voitelee ja puhdistaa silmän pintaa ja edesauttaa kyynelnesteen tasaista leviämistä silmän pinnalle.

Jos näitten rauhasten toiminta ei ole normaalia, erite paksuuntuu vahamaiseksi tukkien nämä rauhastiehyet aiheuttaen polttelua, kirvelyä ja pistelyä, joita kuivista silmistä kärsivät usein kertovat oireikseen.

Epänormaali paksuuntunut vahamainen erite muuttuu takaisin juoksevaksi öljyksi noin 40 asteen lämpötilassa. Säännöllinen vähintään 5 minuuttia kestävä silmäluomien lämmittäminen yhdistettynä luomin hierontaan avaa tukkeutuneet rauhaset ja mahdollistaa normaalin öljyn ja kyynelnesteen levittäytymisen silmän pinnalle. Kyynelneste on veden ja öljyn muodostama kokonaisuus, molempia tarvitaan pitämään silmän pinta kosteana ja terveenä. Kyynelnesteen pinnalla oleva meibomian rauhasista erittyvä öljy ehkäisee kyynelnesteen haihtumista.

Silmäluomien lämmittäminen

Silmäluomien lämmittämiseen on aikaisemmin suositeltu käytettäväksi kangastaitosta, joka on lämmitetty kastamalla se kuumaan veteen. Se kuitenkin jäähtyy liian nopeasti ja on epämiellyttävä käytössä.

EyeBag silmäluomien lämpöhaude on helppo lämmittää mikrossa, miellyttävä käyttää ja pitää sopivan lämpötilan tukoksien sulattamiseen riittävän kauan, yli 8 minuuttia.

Käyttöohje

Poista EyeBag pakkauksestaan ja aseta se mikron kestävään astiaan, esim. lautaselle. Älä käytä metallialustaa, koska se polttaa EyeBagin.

Lämmitä mikrossa täydellä teholla 30 s (mikron teho yli 750W) tai 40 s. (teho alle 750W). Jos mikron teho on yli 1000W, lyhennä aikaa.

Normaalikäytössä voit lämmittää EyeBag lämpöhaudepussin noin 200 kertaa ja sen jälkeen se pitää vaihtaa. Vanhetessaan lämpöhaudetta joutuu lämmittämään hieman pitempään ja se pitää lämpöä huonommin. Älä koskaan lämmitä pitempään kuin 60 sekunttia.

Ennen uudelleen lämmitystä lämpöhauteen on jäähdyttävä kunnolla huonelämpöiseksi. Lämpimän lämpöhauteen uudelleen lämmittäminen voi johtaa ylikuumenemiseen ja olla vaarallista. Huolehdi myös, että alusta, jolla lämmität EyeBag lämpöhauteen, on ehdottomasti puhdas ruoan murusista, sillä tällaiset muruset voivat kuumentua mikrossa ja polttaa reikiä lämpöhaudepussiin.

Varmista, että lämpöhaudepussi on miellyttävän lämmin, ei liian kuuma, ja aseta se suljetuille luomille 10 minuutiksi. Pussin musta puolisko on viileämpi ja silkkinen kuumempi. Aseta pussin musta puolisko ensin luomille ja sen jäähtyessä voit kääntää silkkisen puoliskon luomien päälle.

Heti luomien lämmittämisen jälkeen, hiero silmäluomia hellävaraisesti, mutta varmasti, puhtaalla sormenpäällä sivelemällä sisänurkasta ulkonurkkaan päin. Tämän aiheuttama paine työntää öljyistä eritettä rauhasista. Jatka näin noin 30 sekunttia.

EyeBag silmäluomien lämpöhaude on aito luonnontuote, joten on täysin normaalia, että se tuntuu hieman kostealta ensimmäisellä käyttökerralla.

Kuinka usein?

Suositeltu käyttötiheys on kaksi kertaa päivässä ensimmäisen kahden viikon aikana, jonka jälkeen 3-4 kertaa viikossa yleensä riittää pitämään meibomin rauhaset kunnossa.

Säännöllisessä käytössä lämpöhaude tulisi vaihtaa uuteen 6 kuukauden välein.

Valmistusmateriaali

EyeBag lämpöhaude on valmistettu 100% silkistä ja 100% puuvillasta. Täyte on pellavan siemeniä.

Säilytys ja hoito

Säilytä EyeBag silmäluomien lämpöhaudetta puhtaassa ja kuivassa paikassa, mieluiten omassa pakkauksessaan.

Älä pese tai kastele lämpöhaudetta. Värjäytymät lämpöhauteen pinnassa ovat normaaleja ja harmittomia. Mikroaaltouuni tuhoaa bakteereja. Puhdistusaineet voivat aiheuttaa allergisen reaktion ja märän lämpöhauteen lämmittämin mikrossa voi tehdä siitä polttavan kuuman.

Huomioitavaa

 • Tarkista aina, että lämpöhaude on sopivan lämmin, ei liian kuuma, ennen käyttöä.
 • Jos sinulla on ruusufinni, lämmitys mahdollisesti lisää punoitusta. Käytä varoen.
 • Älä käytä, jos silmien ympärysiho on rikki tai vuotaa.
 • Älä käytä, jos olet allerginen pellavalle tai pellavan siemenille.
 • Jos silmien kirvely tai tikkuisuus lisääntyy käytön aikana, lopeta käyttö.
 • Jos oireet, joihin lämpöhaudetta käytät, eivät helpota tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriisi.
 • Jos sinulla on toistuvia sarveiskalvon tulehduksia tai sarveiskalvon dystrofiaa, keskustele ensin silmälääkärisi kanssa ennen hoidon aloitusta.
EyeBag silmäluomien lämpöhaude