Piiloset BioDrop Plus ampullit

12,00

Piiloset BioDrop Plus tehotipat soveltuvat jatkuvaan ja pitkäkestoiseen käyttöön ja lievittävät tehokkaasti kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita sumentamatta näköä.

Varastossa

Kuvaus

• Säilöntäaineeton

• Sopii myös piilolinssien käyttäjille

• Ei eläinperäisiä aineita

• Vaikuttavat aineet trehaloosi 2,0%, hyaluronaani 0,25%

• Pakkauskoko 20 x 0,5 ml uudelleen suljettavaa ampullia

Käyttötarkoitus

Piiloset BioDrop Plus ampullit on kehitetty vaikeisiin ja keskivaikeisiin kuivasilmäisyyden oireisiin. BioDrop Plussan teho perustuu sen luonnollisesti vaikuttavien aineiden yhteisvaikutukseen. Kosteutta sitovaa trehaloosi sekä kosteuttava ja voiteleva hyaluronaani yhdessä kosteuttavat ja voitelevat silmän pintaa suojellen silmiä kuivumiselta ja soluvaurioilta.

BioDrop Plussan hyaluronaani on rakenteeltaan nk. suurimolekyylinen ja sen pitoisuus on tuotteessa korkea, minkä ansiosta sen kosteuttava vaikutus on tehokas ja pitkävaikutteinen. BioDrop Plussan koostumus on miellyttävä ja juuri sopivan paksu aiheuttamatta näön sumentumista.

Uudelleen suljettava ampulli

Uudelleen suljettava ampulli on näppärä vaihtoehto pullotipalle, varsinkin jos et käytä säännöllisesti kostuketippoja. Ampulli on uudelleen suljettavissa, suljet vain ampullin ylösalaisin käännetyllä korkilla. Ampullin sisältö on käytettävissä 12 tunnin ajan avaamisesta, joten yhtään tippaa ei mene hukkaan. Ampullista saat jopa 14 tippaa.

Säilöntäaineeton

BioDrop Plus ampullit Eivät sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita, joten tuote sopii myös herkkäsilmäisille ja allergikoille sekä jatkuvaan käyttöön.

Käyttö piilolinssien kanssa

Säilöntäaineettomana tuote soveltuu hyvin piilolinssien kanssa käytettäväksi. Piilolinssien käyttäjille suositellaan, että laittaisivat tipan ensin piilolinssille ennen linssin silmään laittoa. Kosteus säilyy silloin kauemmin silmän pinnalla. Tarvittaessa voit lisätä kostutustippoja linssien käytön aikana.

Piiloset BioDrop Plus ampullit

Saatat myös pitää...