Proclear multifocal toric 3 kpl

69,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): proclear_mf_toric3 Osasto:

Kuvaus

Proclear multifocal toric –piilolinssit on kehitetty korjaamaan kaksi vanhenevien, hajataitteisten silmien ongelmaa: ikänäkö ja silmien kuivuminen.

Linsseissä on käytetty PC Technologyä. PC tarkoittaa fosforyylikoliinia, jonka sisältämät molekyylit ovat hydrofiilisiä ja bioyhteensopivia ihmiskehon kanssa. PC Technologyn ansiosta Proclear multifocal toric -linssit sitovat vettä pidempään eikä vesi haihdu linssin pinnalta yhtä nopeasti. PC Technology absorboi ja sitoo vettä linssin pintaan. Tämä vesi luo suojakerroksen, joka pitää linssin puhtaana ja varmistaa, että se toimii oikein. Absorboidun kosteuden ansiosta Proclear multifocal toric –linssit ovat tuntuvat kosteilta ja mukavilta koko päivän.

Hyvä näkö kaikille etäisyyksille on ratkaisevaa monitehopiilolinssien kannalta. Proclear multifocal toric –linsseissä on käytetty CooperVisionin Balanced Progressive™ Technologyä, joka yhdistää sfäärisen ja asfäärisen rakenteen. Ainutlaatuisilla aluekooilla luodaan ”D-linssi” dominanttiin silmään ja ”N-linssi” ei-dominanttiin silmään. Tämä takaa terävän näön lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Myös suuria voimakkuuksia tarvitsevat voivat käyttää Proclear multifocal toric -linssejä ±20,00 D sfäärisiin voimakkuuksiin, jopa -5,75 sylinterivoimakkuuksiin ja jopa +4,00 lähilisäykseen saakka.

Proclear multifocal toric 3 kpl