Ale!

MyDay Daily Disposable

24,9074,00

Poista
Tuotetunnus (SKU): MyDay30kpl Osasto:

Kuvaus

MyDay Daily Disposable kertakäyttöpiilolinssit tarjoavat optimaalisen mukavuuden, terveellisyyden ja käsiteltävyyden tasapainon.

MyDay Daily Disposable kertakäyttöpiilolinssien ainutlaatuinen kemiallinen rakenne – Smart Silicone™– synnyttää MyDay™ -piilolinsseihin kanavien verkoston, jonka kautta happi kulkee tehokkaammin sarveiskalvolle. Sen ansiosta riittävä hapenläpäisykyky saavutetaan pienemmällä silikonimäärällä. Tämä mahdollistaa hydrofiilisen materiaalin lisäämisen, jonka ansiosta linssi on paremmin kostuvuva, sisältäen enemmän nestettä ja on raketeeltaan joustavampi. Tuloksena on pehmeämpi ja miellyttävämpi linssien käyttökokemus.

Tuloksena ovat valkoisemmat ja terveemmät silmät sekä ihanteellinen mukavuus aamusta iltaan. Lisäksi ne ovat pehmeät ja helpot asettaa silmään ja ottaa pois. Kaikissa MyDay -kertakäyttöpiilolinsseissä on UV-suodatus. Lisäksi linsseillä on 30 vuorokauden mukavuustakuu.

Linssi on kehitetty nykypäivän sukupolvelle, joka haluaa elää nopeasti, fiksusti ja tehokkaasti – joka haluaa kokea kaiken, mitä maailmalla on tarjottavana, mutta ilman hankaluuksia. MyDay™ varmistaa terveellisemmän käytön samalla kun se huolehtii siitä, ettei käyttäjä juurikaan tiedosta linssiä.

CooperVisionin MyDay™-kertakäyttöpiilolinsseille on myönnetty Silmo d’Or -palkinto vuoden parhaasta tuotteesta  Lue lisää tästä 

Lisätietoa linssistä valmistajan sivulla: Cooper Vision MyDay

Linssit postitetaan suoraan asiakkaalle tehtaan  varastosta Belgiasta. Toimitusaika on keskimäärin 3-5 päivää.

 Voimakkuudet: -10.0- +6.0

MyDay Daily Disposable