Ale!

EyeBag Instant 4 kpl

8,00

EyeBag Instant kertakäyttöinen haudutustyyny on kätevä silloin, kun mikroaaltouunia ei ole käytettävissä lämmitykseen. Tyyny aktivoituu pakkauksesta pois otettaessa ja lämpenee käyttökuntoon 2-3 minuutissa. Pakkauksessa 4 kpl.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

EyeBag Instant

EyeBag® Instant kertakäyttöinen haudutustyyny on kätevä silloin, kun mikroaaltouunia ei ole käytettävissä alkuperäisen EyeBag lämpöhauteen lämmitykseen.

Käyttöohje

Poista maski pussista. Maski alkaa lämmetä välittömästi ilman vaikutuksesta saavuttaen sopivan lämpötilan parissa minuutissa.

Aseta maski suljetuille silmille ja kiinnitä lenkit korviesi ympärille. Lämmön vaikutuksesta luomireunan rauhasista erittyvä öljy muuttuu juoksevammaksi ja voitelevammaksi. Anna lämmön vaikuttaa 10 minuuttia.

Poistettuasi EyeBag Instant maskin silmiltäsi, tee vielä silmäluomien hieronta avataksesi meibomian rauhasten tukkeutuneet tiehyeet.

Odota, kunnes maski on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi ja hävitä se sekajätteessä.

Silmäluomien hieronta

Jotta saisit avattua tukkeutuneet meibomian rauhaset, suorita silmäluomien hieronta  luomireunaa pitkin sormenpäällä kevyesti painaen sisänurkasta kohti ulkonurkkaa.

Aloita yläluomesta asettaen sormenpääsi nenän viereen silmäluomen päälle heti ripsien yläpuolelle. Pyyhi sormella hellävaraisesti, mutta varmasti luomea pitkin kohden ulkonurkkaa. Toista sama alaluomelle asettaen sormesi nenän viereen heti ripsien alapuolelle ja pyyhi sormella kohden ulkonurkkaa.

Toista tämä 5 – 10 kertaa noin puolen minuutin ajan välittömästi luomien lämmittämisen jälkeen. On tärkeää, että teet luomien hieronnan aina lämmittämisen jälkeen.