Ale!

Blink silmäsuihke

11,50

Virkistävä silmäsuihke väsyneille ja kuiville silmille. Blink silmäsuihke on kehitetty kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Suihkeen kosteutusteho perustuu hyaluronaaniin. Suihke annostellaan 10 cm etäisyydeltä sivusuunnasta avoimelle silmälle. Suihke muodostaa silmän eteen kosteuttavan usvan, joka laskeutuu silmän pinnalle kosteuttaen ja voidellen silmää.

Varasto loppu

Kuvaus

Blink silmäsuihke

Blink silmäsuihke on pitkävaikutteinen, virkistävä ja kosteuttava silmäsuihke, joka virkistää ja helpottaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti kuivien silmien oireita. Suihkauta tuotetta 10 senttimetrin etäisyydeltä avoimelle silmälle sivusuunnasta. Suihke muodostaa hyvin hienojakoisen sumun, joka levittäytyy tasaisesti silmän pinnalle lievittäen nopeasti kuivasilmäisyyden oireita.

Siis päinvastoin kuin muissa silmäsuihkeissa, tätä tuotetta suihkautetaan avoimille silmille sivusuunnasta. Hienojakoisen sumun ansiosta kosteus laskeutuu hellästi silmän pinnalle virkistäen väsyneitä ja kuivia silmiä. Muut markkinoilla olevat silmäsuihkeet suihkutetaan yleensä suoraan edestä suljetuille silmille.

Sopii myös käytettäväksi piilolinssien ja meikin kanssa ja piilolinssejä ei tarvitse poistaa silmistä käytön aikana.Sisältää natriumhyaluronaattia ja polyheksametyleenibiguanidia.

Säilyy avattuna 90 vrk.

 

 

Blink silmäsuihke

Saatat myös pitää...