Ale!

Ophtamin Dry Eye täystyrniöljy

22,50

Varastossa

Kuvaus

Ophtamin Dry Eye 60 kapselia

Anna Silmillesi lisäkosteutta

Kyynelnestekerros silmän ulkopinnalla on erittäin tärkeä silmien hyvinvoinnille ja edellytys tarkalle näkemiselle. Häiriöt silmän ulkopinnalla tai kyynelrauhasten, luomen tai immuunijärjestelmän toiminnassa voivat johtaa kuivasilmäisyysongelmiin. Jos silmäsi punoittavat, vuotavat, tuntuvat roskaisilta tai niitä väsyttää ja kirvelee, saatat kärsiä kuivasilmäisyydestä.

Kuivasilmäisyys on yleinen vaiva

Kuivasilmäisyydelle altistaa mm. näyttöpäätetyöskentely, keskittynyt lukeminen tai autolla ajo, kuiva huoneilma, ilmastointi, helle tai pakkanen sekä tietyt sairaudet ja lisääntyvä ikä. Kuivasilmäisyys on tarpeettomasti usein syynä piilolinssien käytön rajoittamiselle.

Kosteat silmät näkevät tarkemmin ja jaksavat paremmin

Tyrniöljystä hyvinvointia silmillesi

Ophtamin® Dry Eye on kuivasilmäisyyden oireisiin kehitetty uusi kotimainen ravintolisä. Dry Eye -ravintolisän sisältämä ainutlaatuinen SBA24® täystyrniöljy koostuu sekä tyrnin siemenen että hedelmälihan öljyistä. SBA24® -yljyssä yhdistyvät tasapainoisessa koostumuksessa kaikki terveydelle tärkeät rasvahapot: Omega-3, Omega-6, Omega-7 ja  Omega-9.

Kaikki Omegat sekä E- ja A-vitamiini yhdessä kapselissa

Tutkitusti apua kuivasilmäisyyteen ja piilolinssien käyttäjille

Turun yliopiston kliinisen tutkimuksen mukaan Ophtamin® Dry Eye poistaa kuivasilmäisyyden oireita: silmien punoitus, kirvely ja polttelun tunne vähenevät. Lisäksi täystyrniöljy vaikuttaa kyynelnesteen koostumukseen piilolinssien käyttömukavuutta parantavasti.

Puhdas luonnontuote

Ophtamin® Dry Eye sopii erinomaisesti kala-allergisille ja vegetaristeiile. Ophtamin® Dry Eye on täysin kasvisperäinen tuote, joka ei sisällä keinotekoisia väriaineita, sokeria, laktoosia eikä gluteenia.

Annostus

Aluksi 2 X 2 kapselia vuorokaudessa aterian yhteydessä kuukauden ajan, sitten oireiden mukaan 2 X 1 kapselia. Erityisen kuivasilmäiset voivat noudattaa 2 X 2 kapselia / vrk annostusta 3 kk:n ajan. Mikäli käytät lisäksi muita vitamiini- tai öljylisiä, annostus on 2 X 1 kapselia vuorokaudessa. Ravintolisää voi käyttää lääkkeiden sekä raskauden aikana.

Koostumus

SBA24® -täystyrniöljy: sisältää Omega-3, -6, -7 ja -9 rasvahappoja sekä E-vitamiiniä ja A-vitamiiniä betakaroteenista. A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina.

Lue lisää: Tyrniöljystä apua kuivasilmäisyyteen_Terveyspalvelut 2-11(piiloset)

 

Aineosat
 • Omega+ SBA24® tyrnin siemen- ja marjaöljy
 • Kapselin kuorimateriaali:
  • muunnettu maissitärkkelys,
  • kiinteyttämisaine glyseroli
  • hyytelöimisaine karrageeni
  • happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti
 • Hapettumisenestoaineet:
  • alfa-tokoferoli
  • rosmariiniuute
 • Beetakaroteeni